Buiten onze honden, hebben wij nog een aantal andere dieren, op deze pagina willen wij jullie graag even met hun kennis laten maken...
Onze andere dieren…..
Ons poesje “Krieltje” , we hebben haar gevonden op ons erf als kleine zwerver en ze is nooit meer weggegaan. Ze is super aanhankelijk, lief en kan super met de honden!
Dit is "Breezer", ook zij is als vondeling achter gelaten op ons terrein. Zij is nog wat schuchter, maar begint steeds meer te ontdooien...
Ook onze schaapjes mogen natuurlijk niet ontbreken op deze pagina. Het zijn Skudde schapen. Hiermee proberen wij regelmatig met onze Aussies te trainen.
Onze paarden (KWPN-ers), “Diviera”, “Lennox” en “Maddox” “Diviera” is een  merrie ( 2007) van Ziësto x Sir Sinclair, ze wordt gereden door André en is inmiddels Z2 dressuur “Lennox” ( 2016) en “Maddox”(2017) zijn twee  door ons zelfgefokte hengsten van Zsa-Zsa x Dreamboy.
13 februari 2019: Gisteren en vandaag is Isis door Bajou gedekt. 31 januari 2019: Isis is loops geworden. 20 januari 2019: De nieuwe site begint vorm te krijgen.